Nová zařízení WS LINE

  • Published in Zprávy

Díky certifikovanému WiFi rozhraní 2,4 GHz a bez kabeláže umožňuje nová řada zařízení WS LINE ještě jednodušší a rychlejší instalaci.

Jednotka může být připojena k existující síti Wi-Fi (režim hosta) a ovládaná dálkově. V režimu Access Point můžete komunikovat přímo s jednotkou nacházející se v dosahu Wi-Fi.

Vybavena jednoduchým grafickým rozhraním pro zobrazení informací odečtených z transformátoru, nabízí možnost zasahovat do programování a konfigurace systému. Alarmy se zaznamenávají do interní paměti jednotky WS pomocí funkce datového záznamníku - WebServer - což z nové linky WS dělá jakýsi Black Box transformátoru.

Síla signálu 2,4 GHz je zaručena externí anténou, kterou lze v případě potřeby odpojit a přemístit za účelem získání většího pokrytí.

NT935 WS má 4 vstupy Pt100 (vinutí + okolí) a 5 relé ALARM, TRIP, FAN1 - FAN2 a FAULT; je určen především, ale ne výhradně pro ovládání Sn/Nn transformátorů. Kromě standardní certifikace má NT935 WS RED certifikaci pro vysokofrekvenční rušení v souladu s platnými předpisy.

Jednotka NT538 WS má 8 vstupů Pt100 a funkce produktů nejnovější generace a zaručuje obrovskou flexibilitu v mnoha aplikacích.

Všechno to bez nutnosti instalace specializovaných aplikací nebo softwaru, pouze díky webovému prohlížeči.

Navrženo ve verzi BASIC nebo EVOLUTION: „inteligentní“ produkty pro trh, který věnuje pozornost potřebě snižovat množství odpadu v životním prostředí a snižovat použité zdroje a zároveň je citlivý na stále více potřebnou údržbu a prevenci poruch.

Stav teploty je zobrazen pomocí grafu s volitelnými časovými okny, což umožňuje předpovědět životní cyklus transformátoru bez nutnosti instalace specializovaných aplikací nebo softwaru, ale pouze díky webovému prohlížeči

 

 

screen1

Vybavena jednoduchým grafickým rozhraním pro zobrazení informací odečtených z transformátoru, nabízí možnost zasahovat do programování a konfigurace systému.

screen2

 

Klikněte stáhnout pro stažení katalogového listu nového zařízení NT935 WS

Klikněte stáhnout pro stažení katalogového listu nového zařízení NT538 WS

  • 100% ZÁRUKAuspokojení
  • ZDARMA PORADENSTVÍpomoc a konzultace
  • MOŽNOST CEN URČENÍDoporučujeme, abyste nás kontaktovali
  • Zavolejte nám+48 67 348 24 24